المكونات
3 سمكات وزن كيلو ونصف منظفين جيدا من الداخل
قزبرة مفرومة
مقدونس مفروم
4 فصوص ثوم مفرومين
كمون.. ملح .. فلفل احمر حلو .. زيت الزيتون .. عصير نصف ليمونة حامضة
تشق كل سمكة من الجانبين وتوضع شرمولة من الداخل والخارج
مول يدخل للفرن يدهن بقليل من زيت الزيتون نضيف شرائح الجزر والبطاطس ونضع السمك
نغطى السمك بشرائح اخرى من الجزر والبطاطس والطماطم والفلفل الاخضر وقطع من الليمون الحامض
والزيتون نضع ما تبقى من الشرمولة على الخضر نضيف القليل من زيت الزيتون
نضع الكل في الفرن نترك السمك ينضج لمدة 25 دقيقة